söndag 4 oktober 2015

Politisk korrekthet = Feghet!

För drygt ett år sedan lyckades en flummig miljöpartist och en egotrippad partikollega i Centerpartiet lura en korkad journalistpraktikant till att genomföra en politisk kampanj mot mig.

Anledningarna var tre:

1 Jag hade filmat ett finskromskt par när de stoppade kjolen full med kosmetika på Rusta och raljerat i bloggen om hur man kan använda en zigenarkjol.

2 Jag skrev i bloggen att det inte finns någon hederskultur i Mellanöstern men att vi får in skamsvin från området till Sverige i allmänhet och Malmö i synnerhet.

3 Jag hade skrivit att det finns gott om vålds- och förtrycksinspirerande texter i koranen.

Journalistmuppen Jonas Löfvenberg ifrågasatte det sista och när jag gav honom aktuella suranummer tappade han humöret. När jag dessutom anklagade honom för att ha en politisk agenda blev han skogstokig. och skrev en helsida om mig i Enköpingsposten.

Nu avslutar jag mitt organiserade ideella arbete för unga människors alternativ till destruktiv gängbildning och drogmissbruk.


Anledningen är att en representant för socialförvaltningen anser att min kritik av extrem religiositet gör det omöjligt för kommunen att stödja en förening där jag är aktiv.

Det märkliga är att kritik mot kristendom inte stör buset!

Det är en märklig slutsats som bara kan bottna i att kritik mot extrem religiositet kränker målgruppen vilket säger det mesta om slutsatsens trovärdighet.Nu får den här sidan vila ett tag men scrolla ned och läs övriga inlägg för att kunna bedöma och kritisera min kritik.

Tills vidare fortsätter jag med de dagliga ideologiska reflektionerna här◄Klicklänk

-