fredag 11 september 2015

Gefle Dagblad bombhotat

För ett år sedan lyckades en miljöpartist och en skum partikollega i Centerpartiet korrumpera en rätt korkad journalistpraktikant att genomföra en politisk kampanj mot mig.

Anledningarna var tre:

1 Jag hade filmat ett finskromskt par när de stoppade kjolen full med kosmetika på Rusta och raljerat i bloggen om hur man kan använda en zigenarkjol.

2 Jag skrev i bloggen att det inte finns någon hederskultur i Mellanöstern men att vi får in skamsvin från området till Sverige i allmänhet och Malmö i synnerhet.

3 Jag hade skrivit att det finns gott om vålds- och förtrycksinspirerande texter i koranen.

Journalistmuppen Jonas Löfvenberg ifrågasatte det sista och när jag gav honom aktuella suranummer tappade han humöret. När jag dessutom anklagade honom för att ha en politisk agenda blev han skogstokig. och skrev en helsida om mig i Enköpingsposten.

Då stängde jag bloggen för ett års moratorium men nu är verklighetsbetraktandet i full gång igen och jag hyllar Gefle Dagblad som trotsar den politiskt korrekta censur som andra nyhetsmedier tillämpar.

Efter några dagar börjar även fegmedia rapportera om bombhotet mot Gefle Dagblad för deras granskning av våldsbejakande muslimska ledare i moskén.

Klicka på texten så blir den större. Högerklicka
och välj ny flik om du vill ha en web-länkDet är exakt 14 år sedan dagen som kallas nine eleven!

Dagen då västvärlden fick upp ögonen för det muslimska våldet mot oliktänkande.

Attentatet mot Charlie Hebdo och en lång rad andra terrordåd utförda av muslimer borde få den sekulariserade delen av mänskligheten att slå larm men politisk korrekthet och skräck för att bli drabbad av jihadisterna får politikerna och journalisterna att tiga.
 Halmstads moské borde ha granskats
men fegheten segrade där och då!

-

-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar