onsdag 23 september 2015

Miljöpartisters hämnd

För ett år sedan lyckades en miljöpartist och en skum partikollega i Centerpartiet korrumpera en rätt korkad journalistpraktikant att genomföra en politisk kampanj mot mig.

Anledningarna var tre:

1 Jag hade filmat ett finskromskt par när de stoppade kjolen full med kosmetika på Rusta och raljerat i bloggen om hur man kan använda en zigenarkjol.

2 Jag skrev i bloggen att det inte finns någon hederskultur i Mellanöstern men att vi får in skamsvin från området till Sverige i allmänhet och Malmö i synnerhet.

3 Jag hade skrivit att det finns gott om vålds- och förtrycksinspirerande texter i koranen.

Journalistmuppen Jonas Löfvenberg ifrågasatte det sista och när jag gav honom aktuella suranummer tappade han humöret. När jag dessutom anklagade honom för att ha en politisk agenda blev han skogstokig. och skrev några artiklar om mig i Enköpingsposten.


Som valledare för Centerpartiet hade jag gått hårt åt miljöpartiet för deras åsiktsprostitution och för att de har islamiserat politiken.

En lokal miljöpartist som jag hade förolämpat genom att avfärda henne som substansbefriad pladdertant, lyckades grundlura den naive journalistpraktikanten.


1 kommentar:

  1. http://germundandersson.blogspot.se/2014/07/mote-med-en-mupp.html#links

    SvaraRadera